ДНЕВНИ ХОРОСКОП Рибе би могле да се посвете одмору и уживању, Ракове очекују уобичајене кућне обавезе

ОВАН: Већина представника овог знака би требало да ову недељу усмери на кућне активности и помоћ неком од чланова породице. Највише времена и енергије, ипак, дајете вашој вољеној особи јер она то заслужује. Будите упорни и наставите са физичким активностима.
horoskop
Фото: pixabay.com

БИК: Веома је важно да се одморите, али и да на време кренете са припремама за наредну радну седмицу. Очекују вас бројне професионалне обавезе. Други дан викенда бисте могли да проведете у дружењу са пријатељима или рођацима. Добро се наспавајте.

БЛИЗАНЦИ: Имајући у виду да сте, највероватније, већ припремили различите варијанте за будуће пословне задатке, постоји могућност да сазнате нове чињенице и да неке од планова коригујете. На емотивном плану нема значајнијих промена. Храните се здравије и више се одмарајте.

РАК: Данас вас очекују уобичајене кућне обавезе, али би требало да одвојите време и посветите се неким креативним активностима. Уколико имате жељу и вољу да лепе тренутке проведете у кућној атмосфери са драгом особом, данас је добар дан за то. Одличног сте здравља.

ЛАВ: Веома сте расположени да данас организујете неко фино дружење и окупљање са пријатељима. Друштво ће пријати и вама и вашој драгој особи. Наредна седмица биће препуна пословних обавеза и зато је најважније да се добро одморите. Будите умерени у јелу и пићу.

ДЕВИЦА: Други дан викенда није погодан да се превише бавите анализирањем и прављењем бројних комбинација. Направите мали предах и одморите се. Пред вама је релативно миран дан на пољу љубавних односа. Решавање неких питања оставите за неки други дан.

ВАГА: За вас је ово идеалан дан да се посветите некој креативној активности коју сте у претходном периоду донекле запоставили. Нека компликована ситуација у широј породици може данас да вас забрине, али драга особа помоћи ће вам да је поједноставите. Здравље је добро.

ШКОРПИЈА: Данас много размишљате о прошлости и неким евентуалним пропустима које сте направили. Немојте се сувише замарати стварима које не можете да промените. Неко кога сте недавно упознали, показује велико интересовање за вас. Потрудите се да се добро одморите.

СТРЕЛАЦ: Без велике журбе и уз минималну помоћ од других, савим добро изаћи ћете на крај са неким додатним обавезама. Настојте да се опустите и уживате у позитивној енергији у дану који је пред вама. Можете да заједно останете код куће, али је још боље да изађете.

ЈАРАЦ: Скоро све обавезе које сте за данас испланирали, данас можете и да завршите. Једино што је темпо, за ваш укус, мало спорији. Приредите изненађење драгој особи и предложите неки леп излазак. Када покажете посвећеност, буде вам вишеструко узвраћено.

ВОДОЛИЈА: Нове идеје вас данас могу покренути на озбиљна размишљања, па чак и о конкретним пословним променама. Имате неке понуде које би требало размотрити. Добро расположење и радост коју осећате делите са вољеном особом. Доброг сте здравља.

РИБЕ: Данас бисте могли једноставно да се посветите одмору и уживању на неком излету са вама драгим особама. Партнерски односи су на задовољавајућем нивоу. Уколико је потребно, промените оно што вам смета и заједнички радите на подизању квалитета живота.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести