Ер Србија поново лети за турско приморје

БЕОГРАД: Ер Србија саопштила је данас да планира да у наредне две недеље обави најмање осам чартер летова до турског летовалишта Анталије.
Er Srbija, avion  Foto: Tanjug/video
Фото: Tanjug

Први чартер лет националног авио-превозника до Турске обављен је у недељу, 5. јула, када је 144 путника отпутовало до ове популарне дестинације на Медитерану.

Авион српске националне авио-компаније поново је данас полетео ка Анталији, док су наредни летови у плану 9, 11, 15, 17, 18. и 19. јула.

Летови се обављају авионима ербас А319 и боинг Б737 са 144 седишта.

"Изузетно ми је задовољство што смо у сарадњи са нашим партнерима, туристичким агенцијама, почели са обновом чартер летова. Пандемија корона вируса посебно је тешко погодила ову врсту путовања. Знамо да за чартер путовања, поготово током летње сезоне, постоји велико интересовање путника, о чему сведоче и одлични резултати које Ер Србија у тој области бележи из године у годину", изјавио је виши менаџер агентске и корпоративне продаје у Ер Србији, Бошко Рупић.

"Ми стојимо у потпуности на располагању нашим партнерима у агенцијама да, у складу са тренутним околностима, организујемо чартер летове до различитих дестинација и тако нашим путницима омогућимо да и овог лета сигурно и комфорно отпутују на свој заслужени одмор", навео је Рупић.

EUR/RSD 117.3314
Најновије вести