(ФОТО) КАФА 150, А РУЧАК ЗА ДВОЈЕ 1500 ДИНАРА: Цене у овој популарној српској бањи одушевиле госте који кажу - дефинитивно се овде враћамо поново

ВРЊАЧКА БАЊА:Осим већ стандардно популарнх планина попут Копаоника и Златибора, током минулих празничних дана веома посећена била је и Врначка Бања, кроз коју је прошло на хиљаде посетилаца.
1
Фото: РИНА

Уређено шеталиште и мноштво садржаја примамили су госте из свих делова Србије, али оно што је на већину њих оставило позитиван утисак јесу приступачне цене.

- Очекивали смо и овде да буде папрено, па су нас цене стварно позитовно изненадиле. Обична кафа је 100 динара, еспресо кафа 150, а ручак за двоје није више од 1500 динара. Домаћини су љубазни и срдачни, конобари такође. Дефинитивно ово је дестинација на коју ћемо се поново вратити, рекао је за РИНУ економиста Сретен В. из Сомбора који је празнике провео у Врњачкој Бањи.

Фото: РИНА

Оно што ће додатно допринети популаризацији овог места у неком наредном периоду свакако јесте изградња гондоле која ће Врњачку Бању повезати са планином Гоч.

- То је потребно свакој туристичкој дестинацији која има потенцијал, нарочито за скијање. Мислим да је то пун погодак и оно што је јако битно да угоститељи остану прибрани када су цене у питању и да ће то бити разлог који може да потуче конкурецију када је у питању одмор у Србији - додаје наш саговорник.

Фото: РИНА

Он верује да и завршетак и пуштање у саобраћај Моравског коридора Врњачку Бању ставља на прво место када је у питању породични одмор.

текст и фото: РИНА

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести