ИЗ МИХОЉСКОГ ЛЕТА НА БОЖИЋНЕ ВАШАРЕ Почела новогодишња ЕУФОРИЈА Ево где НОВОСАЂАНИ планирају да дочекају НОВУ ГОДИНУ и колико ће их то КОШТАТИ

Пошто се Михољско лето одужило у туристичким агенцијама се још увек у понуди могу пронаћи аранжмани за летовање. Међутим, треба напоменути да су понуде за дочек Нове године већ почеле. Контактирали смо агенцију и донели вам актуелне новогодишње аранжмане, а како кажу велико интересовање јавности привукли су божићни вашари.
nova godina na trgu, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

– Ове године у понуди имамо различите асортимане, а за Нову годину најактуелнији су европски градови – Беч, Будимпешта, Рим, Париз, Сарајево. Имамо у понуди и авио туре, али најчешће се резевришу аутобуске туре. То су аранжмани до два дана, али имамо у понуди једнодневне излете до Будимпеште. Аранжмане без ноћења најчешће купују људи који немају пуно времена. Пре Нове године, почетком и средином децембра буду актуелни адвенти у Загребу, Темишвару, Будимпшети – то су божићни вашари- рекли су из Европа Турса и додали:

- Цене зависе од пакета, односно броја ноћења. Беч са једним ноћењем и превозом кошта 109 евра. Три ноћења у Бечу кошта од 220 евра до 250 евра, што зависи од изабраног хотела. Два ноћења у Сарајеву кошта од 120 евра.

Цене аранжмана за божићне вашаре, разликују се у зависности од агенције. У појединим агенцијама за пет дана у Бечу, а два ноћења током божићних вашара неопходно је издвојити од 159 евра. Аранжмане које смо пронашли за вашар у Будимпешти коштају од 4.900 динара по особи а трајање излета је једнодневно. Уколико планирате божићни вашар у Прагу авио превозом, цене се крећу од 699 евра за три ноћења.

НС уживо

EUR/RSD 117.0612
Најновије вести