Никола из Ужица у шоку! РУЧАК ЗА ДВОЈЕ У БУДВИ ПЛАТИО ПАПРЕНИХ 150 евра!

Док са једне стране стижу информације да је овогодишња сезона на Црногорском приморју рекордна, други се жале да је број гостију скоро дупло мањи него прошле године.
c
Фото: Youtube printscreen/Budva

И док су информације о посећености различите, оно што је сигурно јесу превисоке цене у Будви коју још називају и престоницом црногорском туризма

.Никола Радивојевћ из Ужица је током јула био на мору два пута, први пут у Грчкој, а други пут управо у Будви и како каже остао је затечен разликом у ценама.- Изненадио сам се кад сам видео да су цене на Црногорском приморју, нарочито у Будви дупло скупље у односу на Порто Карас у Грчкој које важи за једно од луксузних места. Скупље је за више од 50 процената, тамошњи угоститељи и милионере остављају у чуду и празних џепова, јер цу цене ненормално високе - казао је Никола. 

Он саветује да се уколико се одлучите на боравак у Будви, пре уласка у ресторан добро пресаберете како не би дошли у непријатну ситуацију да немате довљно новца да платите рачун, иако у џеповима можда носите сасвим солидан износ.

- Само један ручак за двоје у ресторану коштао нас је папрених 157 евра, што је велики удар на свачији буџет. Такође, оно што је поражавајуће да ви једно мало пиво 0.33 мл платите 6 евра. Пре него што седнете у неки објекат или ресторан, пресаберите се добро, како не би остали без динара и празног новчаника после ручка. Такође, ако смештај нема обезбеђене лежаљке на плажи и то вам може бити велики издатак, јер је цена за изнајмљивање од 20 евра па на више. О паркингу да не причам, папрено је - прича Никола.

Како су на мору неизбежни и пратећи садржаји, овај Ужичанин упозорава да је и то веома скупо. Вожња бродићем 10 евра по особи, летење падобраном 100 евраа о ноћном изласку где гостују највеће звезде сулудо је и причати. Ту вам неће бити довољно ни неколико стотина евра за ноћ. 

Можда су баш ове папрене цене одбиле велики број туриста, који за исти новац уместо у Црну Гору могу да оду и на неко егзотично острво.

Рина

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести