КАДА СЕ НА ГРАНИЦИ ИСПРЕЧИ ПРОБЛЕМ НА ЧЕТИРИ НОГЕ Урнебесан снимак са граничног прелаза насмејао регион (ВИДЕО)

Урнебесан снимак долази нам са граничног прелаза Зубци између Босне и Херцеговине и Црне Горе, када се на стази за четвороточкаше и друга возила, нашла четвороножна животиња.
1
Фото: screenshot / instagram / 017_dn

Наравно, у питању је крава која се испречила на уласку у Црну Гору, односно на изласку из БиХ пред царинском кабином. Крава је мирно, мада збуњено, стајала чекајући да неко изађе пред њу.

За разлику од аутомобила који се нашао иза ње. Снимак који је направио сувозач у атомобилу забележио је симпатичну реакцију жене за воланом.

„И шта ћу сад? Испред мене никада крава није била“, коментарише збуњена жена за воланом аутомобила, након што јој је сувозач саопштио да не сме да труби на „паркирану краву“.

Крава се, опуштено, осврнула иза себе, кокнстатовала да је иза ње аутомобил, а онда се окренула удесно па препречила комплет траку за излаз из земље.

Представника цариника и граничне полиције није било у видокругу. Но он што је сниматељ, сувозач из аутомобила забележио, наишао је на духовите реакције гледалаца.

„Истекао јој пасош па не зна шта да ради“, „Ући у ЦГ или изаћи… крава цариник“, „Чека царину за млечне производе, има више од 6 литара“, „И она бежи у боље сутра“, само су неки од духовитих коментара.

Из видеа не знамо колико је ова ситуација трајала, али се надамо да је крава завршила на безбедном, а да су путници из аутомобила наставили своје путовање у жељеном правцу.

А. С.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @017_dn

EUR/RSD 117.0791
Најновије вести