Певача казнили јер сматрају да музика није прави посао

РИМИНИ: Певача групе „Понцио Пилато“ из италијанског града Римини, Дмитрија Реалија, казнили су карабињери због кршења мера забране које важе у време карантина.
t
Фото: pixabay.com

Да изађу из куће, дозвољено је само онима који за то имају ваљан разлог и оправдање, а како су пренели италијански медији, карабињери су оценили да „музика може бити само хоби, а никако посао“ па су музичара казнили са 300 евра јер је био изван куће и возио ауто - без оправданог разлога.

У записнику казне написали су да за певача није оправдан разлог „да је изашао због посла“.

Није помогло ни то што је певач доказивао да иде у магацин по инструменте да би, као бројни италијански, али и светски музичари и певачи, покушао од куће, онлајн, да ради свој посао.

Револтиран због целе ситуације, Реали је за италијанске медије казао да је разочаран у оне који не схватају у коликом проблему су музичари због целе ситуације.

Цела сезона концерата је отказана, и немамо никакве прогнозе о томе када и да ли ћемо уопште, у скорије време, моћи да наставимо свој посао. Стид ме је што живим у држави у којој припадници снага реда могу да тврде, и да те казне, јер по њиховом то сто раде уметници није озбиљан посао, казао је Реали.

EUR/RSD 117.3152
Најновије вести