Шестогодишња јутјуберка купила некретнину од 8 милиона долара

СЕУЛ: Шестогодишња јужнокорејска звезда Јутјуба Борам, која има 30 милиона пратилаца, купила је некретнину у елитном предграђу Сеула и то у вредности од осам милиона долара.
jutjuberka
Фото: Youtube Printscreen

Борам има два Јутјуб канала на која качи свој садржај - канал посвећен играчкама са 13,6 милиона и видео блог са 17,6 милиона пратилаца, преноси Си-Ен-Ен.

У једном од својих најпопуларнијих клипова, који је привукао више од 376 милиона прегледа, Борам је направила нудле користећи играчку пластичну кухињу и потом их ентузијастично "посркала" пред камером.

Међутим, поједине њене објаве изазвале су критике у Јужној Кореји због вредности које промовише, па су се неки грађани Јужне Кореје 2017. године пожалили невладиној организацији Сејв д Чилдрен, страхујући да би неки њени клипови могли негативно да утичу на малолетнике.

Посебно су били забринути због клипова на којима Борам краде новчаник од свог тате и на којима изгледа као да вози ауто по путу.

Сејв д Чилдрен је пријавио те снимке полицији, после чега су клипови уклоњени.

Према Форбсовој листи, међу децом звездама Јутјуба највише је протекле године зарадио седмогодишњи Ријан Каџи, са зарадом од 22 милиона долара захваљујући свом каналу и пратиоцима, којих има 20,8 милиона.

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести