Др Томас Печнер у Новом Саду: Осам елемената испуњеног здравља

Познати и цењени интернационални лекар старог кова и светски признати специјалиста комплементарне дијагностике професор др Томас Печнер ће у Новом Саду одржати предавање и радионицу о Осам елемената испуњеног живота и медицинској дијагностици лица у Простору (Градић у Петроварадину) 4. и 5. априла.
1
Фото: Приватна архива

 Наиме, др Печнер сматра да је здравље као и знаке његовог одсуства могуће прецизно прочитати са људског лица, путем медицинске дијагностике.

Осим тога на предавањима и радионицама ће бити речи зашто и како се методе старих цивилизација поклапају са модерним налазима квантне физике и неуро-науке и како хумор и емпатија утичу на ток исцељења душе и тела.

Важно је споменуту да је др Томас један од пионира и заговорника коришћења хумора и смеха у здравствене сврхе, па је тако као доктор-кловн често присутан на кризним подручјима и у палијативним медицинским установама.

Предавања и радионице су намењени не само лекарима и психолозима него и свима онимима којима ова вештина може помоћи: терапеутима, глумцима, јавним личностима, комуниколозима, менаџерима и свима који се активно баве развојем свог бића. Предавања ће бити на српском језику, јер др Печнер одлично говори наш језик.

М. Јабланов Стојановић

EUR/RSD 117.7330
Најновије вести