ИЗМЕРИТЕ КОНАЧНО СВОЈУ ВЕЛИЧИНУ Да ли и ви носите погрешне грудњаке? Ево како да се на ВРЛО ЛАК начин РЕШИТЕ те муке (ФОТО)

Сигурно вам се безброј пута допао модел неког брусхалтера, али нисте биле сигурне да је одговарајући за вас?
b

Врло је лако проверити да ли вам грудњак који вам се допао одговара, па ево упутства како да израчунате која величина је најбоља за вас. Све што је потребно да урадите јесте да обучете лагани грудњак без јастучића и да узмете кројачки метар.

Истраживања показују да изненађујуће мали број жена носи грудњаке одговарајуће величине. Помоћу овог калкулатора проверите јесте ли и ви међу њима, а да бисте сазнали која величина грудњака вам највише одговара, не морате уопште излазити из удобности свје куће.

Фото: pixabay.com

Како овај калкулатор функционише?

Знате да се величина грудњака огледа у једном слову и броју који стоји тик уз њега. То слово означава дубину корпи и може бити А, Б, Ц, Д, Е, Ф...итд.

Обим који се мери испод груди, преко леђа, основна је величина грудњака: 65, 70, 75, 80, 85 и даље. Ако се ваша мера не поклопи у потпуности с  неким од ових бројева, ви пробајте оба (на пример и 70Б и 75Б) и изаберите онај у којем се осећате комотније.

Како да одредите величину корпе?

Фото: pixabay.com

Мерну траку поставите преко груди и забележите добијену меру. Ону величину коју сте добиле малочас, када сте се мериле испод груди, одузмите од броја који сте добиле сада (мерењем преко груди) и забележите ту вредност.

Та разлика је величина (слово) ваше корпе и то гледате по следећем систему разлике: АА=10-11 цм разлике, А=12-13 цм разлике, Б=14-15 цм разлике, Ц=16-17 цм разлике, Д=18-19 цм разлике, Е=20-21 цм разлике, Ф=22-23 цм разлике, Г=24-25 цм разлике, Х=26-27 цм разлике, И=28-29 цм разлике, Ј=30-31 цм разлике, К=32-33.

Дакле, ако сте добиле мерењем преко груди резултат 92, а мерењем испод груди 74, разлика је 18, што значи да вам је неопходна величина 75Д.

Дневник/Новости

EUR/RSD 117.0698
Најновије вести