Најпопуларније вести

Политика Скот: Разочарани смо пресудом, али фокусирани на будућност
БЕОГРАД: Амерички амбасадор Кајл Скот рекао је данас да је разочаран што после толико година нема одговора на питање ко је одговоран за наредбу о повлачењу полиције и необезбеђивање америчке амбасаде 2008. године у Београду, после митинга "Косово је Србија", када је зграда каменована и запаљена.
Нови Сад Грађани видели вепра на Лиману, полиција га јурила
Становници Лимана пријавили су вечерас да су поново видели двиљег вепра у овом делу града.
Политика Стејт департмент: Разочарани смо пресудама за паљење амбасаде
ВАШИНГТОН: Амерички Стејт департмент саопштио је да је разочаран пресудама за паљење амбасаде САД у Београду 2008. године, после митинга “Косово је Србија”. 
Друштво Славија, Булевар ослобођења и Рузвелтова пуштени у саобраћај
БЕОГРАД: После 180 дана од почетка радова, како је и било предвиђено уговором, данас су у саобраћај пуштени Трг Славија, Булевар ослобођења и Рузвелтова улица, изјавио је градски менаџер Горан Весић.
Политика Вучић: Рачуница НИН-а погрешна,идуће године још веће пензије
АРАНЂЕЛОВАЦ: Пензионерима ће идуће године примања бити повећана исто кад сада, можда и више, поручио је данас председник Александар Вучић упитан да коментарише насловну страну НИН-а и њихову рачуницу о пензијама. 
Војводина Пробој гаса у канализацију угрозио куће
ПЕЋИНЦИ: Пре два дана дошло је до оштећења гасних инсталација у Брдаревој улици у Пећинцима, што је изазвало цурење гаса у канализацију.
Друштво "Дневникових" 75 година: Моћна симболика Војводине у новинама часне традиције
НОВИ САД: Некадашња илегална штампарија прекопута Аламшког гробља у тада Кисачкој 89 и Матица српска два су географска појма везана за 75 година дугу историју постојања „Дневника”, најстаријег листа на српском језику у Војводини.
Војводина Библиотека у Српској Црњи није само место где се долази по књиге
СРПСКА ЦРЊА: Библиотека у Српској Црњи има око 20.000 наслова, али са огранцима на територији целе општине, броји дупло више.
Политика Стефановић: Одлука о изборима у најбољем интересу земље
БЕОГРАД: Они који су највише радили на томе да Београд данас буде боље место за живот, треба да се нађу на изборној листи и представљају тим СНС за предстојеће изборе за скупштину Града, изјавио је потпредседник СНС Небојша Стефановић.
Друштво ДЖМ, новосадски, а на светској мапи мостоградње
Нови железничко-друмски мост у Новом Саду, којег овом приликом нећемо називати уобичајеним термином „Жежељев мост”, премостио је Дунав пре месец дана, након више од пет година изградње.
Нови Сад Лампиони са жељама расули се небом изнад Новог Сада
На на Кеју жртава рације окупило се неколико хиљада Новосађана, а осим што су свој допринос дали веселој атмосфери, сви они прикључили су се хуманитарној акцији.
Економија / Пољопривреда Увоз довео до пада цена живе ваге товљеника
У првих седам месеци ове године Србија је, према речима Ненада Будимовића, секретара Удружења за сточарство Привредне коморе Србије, увезла 30 одсто више свињског меса него у истом периоду прошле године.
Друштво Реформа гимназија добија обрисе
И када буду реформисане, гимназије у Србији имаће општи, друштвено-језички и природно-математички смер, бар судећи према редефинисаном наставном плану и програму који је, за овај тип средњих школа, усагласила Радна група за израду смерница развоја општег средњег образовања.
Свет Путин: Култура је противтежа агресивном радикализму
САНКТ ПЕТЕРБУРГ: Председник Русије Владимир Путин рекао је да је култура противтежа агресивном радикализму који се надвио над светом.
Video
Нови Сад Овако ће изгледати кружни ток код Спенса
На раскрсници Булевара цара Лазара и Фрушкогорске улице требало би да буде изграђена нова кружна раскрсница.
Политика Жигманов: Политика Загреба охрабрује Хрвате у Србији
СУБОТИЦА: Хрватска ће наставити да инсистира да се институт загарантованих мандата, који постоји у Хрватској за српску мањину, уведе и у Србији за хрватску мањину, изјавио је данас председник Демократског савеза Хрвата у Војводини (ДСХВ) Томислав Жигманов, након састанка с хрватским званичнима раније ове недеље.
Свет Руси подижу ограду на граници са Украјином
Инжењерска ограда дужине скоро 50 километара почела је да се подиже на Криму на граници са Украјином, изјавили су за Спутњик у регионалној граничној служби Федералне службе безбедности (ФСБ).
Спорт / Фудбал Борац: Штрајк није решење, поштено одрадите обавезе
ЧАЧАК: Фудбалски клуб Борац из Чачка позвао је играче да разумеју у каквој се ситуацији налази клуб и часно одраде своје обавезе до краја првог дела Суперлиге.
Свет Американци за војску дају 700 милијарди долара
ВАШИНГТОН: Амерички Конгрес одобрио је готово 700 милијарда долара за одбрану у наредној фискалној години, што је 26 милијарди више од онога што је тражио председник САД Доналд Трамп.
Свет Мађарска оптужила САД за мешање у изборе
БУДИМПЕШТА: Мађарска влада оптужила је данас амерички Стејт департмент за мешање у изборну кампању у тој земљи.
EUR/RSD 118.4779
Најновије вести