Најпопуларније вести

Нови Сад Директор ЈГСП „Нови Сад” Милан Станивуковић: Возачи одлазе у иностранство, али нових увек има
Поједини запослени у ЈГСП „Нови Сад” незадовољни су условима рада и платама, због чега су почетком недеље организовали збор.
Нови Сад Нови кућни ред за новосадске стамбењаке: Управник зграде прва адреса за жалбе
Нова градска Одлука о општим правилима кућног реда у стамбеним и стамбено-пословним зрадама на територији града Новог Сада усвојена је крајем децембра и увела је институт управника зграде, фиксни износ казни за кршење одредби и још неке мање новине у односу на претходне прописе.
Нови Сад Неки несавесни власници паса не маре за травњаке и поводац
Поједини суграђани с Новог насеља пожалили су се нашој редакцији на неодговорне власнике паса у њиховој околини који на неодговарајући начин држе и изводе своје љубимце.
Нови Сад На Кванташу ниске цене маме купце
НОВИ САД: Кванташка пијаца важи за једну од најомиљенијих тржница у граду јер су цене воћа, поврћа, прехрамбених производа и кућне хемије вишеструко ниже него у маркетима.
Спорт / Рукомет ЕП у Хрватској: Србија немоћна и против Шведске
(Од нашег специјалног извештача)
Војводина Партнери улазе у Градску топлану у Зрењанину
ЗРЕЊАНИН: Јавно комунално предузеће „Градска топлана” из Зрењанина добило је позитивно мишљење Комисије за јавно приватно партнерство за два своја пројекта.
Политика Кркобабић позвао партије на отворени дијалог о реформи ПИО 
БЕОГРАД: Министар без портфеља и лидер ПУПС-а Милан Кркобабић изјавио је данас да је фискална консолидација у Србији била добра и одрадила добар краткорочни посао, али да је за дугорочну стабилност неопходна реформа пензионог система будући да се однос пензионера и запослених повећава, што, како каже, није случај само у Србији.
Нови Сад Карловчанка Весна Ердељан не испушта игле и конац из руку
Од када се као мала у Старој Пазови, где је с родитељима неко време живела, опробала у ручним радовима, Весна Ердељан из Сремских Карловаца не само да не испушта игле и конац из руку него експериментише и усавршава се у новим техникама.
Економија / Пољопривреда Александар Богдановић: Пољопривредници највише траже субвенције за тракторе
Фонд за развој пољопривреде АП Војводине и ове године ће наставити да даје субвенције пољопривредницима у намери да их оснажи и пољопривреду учини главном окосницом економског развоја земље.
Друштво ТВОЈА РЕЧ Срђан Срђанов: Пустоловина у којој откриваш себе
Уколико сте расположени да, макар на кратко, обујете чизме славног Индијане Џонса и завирите у кутију мистерије, акције, адреналина и добре забаве, ова прича је права за вас.
Нови Сад Студенти ФТН-а направили хибридно возило
Група студената новосадског Факултета техничких наука, после више од 300 сати напорног рада, пројектовала је и изградила возило на хибридни погон. Реч је о возилу које у себи има и класични, бензински мотор, али и електромотор. „Хермес”, како су га студенти назвали, прво је такво возило направљено у лабораторијама Департмана ФТН-а за механизацију и конструкционо машинство и ускоро ће први пут бити изведен на пробну вожњу.
Свет Рајко Грлић неподобан на ХРТ-у
Хрватска радио-телевизија је скинула са програма још један филм, а реч је о остварењу редитеља Рајка Грлића „Устав Републике Хрватске“.
Свет Жена викала на Земана да је Путинова проститутка
ПРАГ: Док се председник Чешке Милош Земан припремао данас да гласа на председничким изборима, једна жена је скинула мајицу и стала испред њега вичући на енглеском "Земан је Путинова к...." 
Нови Сад Поклони општине Сремски Карловци за децу у Лепосавићу
ЛЕПОСАВИЋ: Председник општине Сремски Карловци Ненад Миленковић и помоћница директора Канцеларије за Косово и Метохију Слађана Марковић Стојановић посетили су Лепосавић и оближње село Каменица и деци уручили празничне пакетиће.
Спорт / Одбојка Суперлига за одбојкаше: Три важна бода за Вошу
Одбојкаши Војводине НС семе тријумфално су започели други део сезоне. Новосађани су славили на традиционално неугодном терену у Крагујевцу и то после изгубљеног уводног сета.
Економија / Наслови На бироу рада лане 26.343 Војвођана мање
По статистичким подацима Националне службе за запошљавање Србије, објављеним у последњем билтену, у 2017. години број незапослених у Војводини смањен је за 26.343 лица.
Нови Сад Дочеку 7526. прикључиле се и институције културе
У прославу 7526. године, коју организује Фондација „Нови Сад 2021” у суботу, 13. јануара, укључиле су се и друге градске институције културе приређујући посебне програме.
Спорт / Фудбал ФК Војводина почела припреме: циљ – Европа
Прозивком, састанком с председником клуба Душаном Влаовићем и потпредседником Љубомиром Апром, потом и са новим шефом стручног штаба Илијом Столицом, а онда и првим тренингом, у Фудбалском центру “Вујадин Бошков” у Ветернику званично су почеле припреме играчи  Војводине за наставак првенства.
Економија / Новчаник Пензија не би смела бити социјална помоћ
О нужности промене пензијског система прича се већ годинама, али даље од тога није се отишло.
Спорт / Фудбал Припремама Војводине прикључио се и Дамир Којашевић
Илија Столица, нови шеф стручног штаба новосадског фудбалског суперлигаша, заједно са сарадницима већ је засукао рукаве и почео рад на реализацији замишљеног циља, односно начина на који жели да Војводина игра на пролеће.
EUR/RSD 118.4356
Најновије вести