Најпопуларније вести

Нови Сад Дуо „Офенбах” фасциниран тврђавом и Егзитом
Дуо из Француске „Офенбах” (Ofenbach) нова је сензација на клупској сцени, а како су у суботу вече на дружењу с новинарима Доријан Ло и Цезар де Румел објаснили, као инспирација за име, пре три године, послужио им је француски композитор класичне музике Жак Офенбах јер су и на тај начин желели да покажу да су отворени за све музичке правце.
Економија Обвезница за реституцију касне, стари власници хоће имовину
– Уко­ли­ко Вла­да Ср­би­је, на пред­лог Ми­ни­стар­ства фи­нан­си­ја, не утвр­ди на вре­ме­не ко­е­фи­ци­јент на осно­ву ко­јег ће се при­ме­њи­ва­ти утвр­ђе­на осно­ви­ца обе­ште­ће­ња од 15. де­цем­бра ове го­ди­не, др­жа­ва би мо­гла до­ћи у си­ту­а­ци­ју пот­пу­не не­си­гур­но­сти јер по­сто­ји мо­гућ­ност да је гра­ђа­ни ту­же с вр­ло не­извсним ис­хо­дом – из­ја­вио је ди­рек­тор Аген­ци­је за ре­сти­ту­ци­ју Стра­хи­ња Се­ку­лић.
Хроника Комора: Бележник био изложен физичкој и психичкој тортури
БЕОГРАД: Јавнобележничка комора осудила је насиље које се догодило у канцеларији њиховог колеге Зорана Рафаиловића, а од надлежни државни органа очекује да утврде ко је за то одговоран. 
Спорт / Фудбал Спектакуларан дочек хрватске сребрне репрезентације са Томпсоном  
ЗАГРЕБ: Хрватска фудбалска репрезентација, која је на Светском првенству у Москви освојила вицешампионску титулу, вратила се данас у Загреб, где им је приређен спектакуларни дочек, који се, како преносе хрватски медији, не памти. 
Спорт / Фудбал Азар мења Роналда у Реалу?
МАДРИД: Првак Европе Реал Мадрид спреман је да понуди 170 милиона евра за трансфер најбољег фудбалера Челсија Едена Азара и доведе га као замену за Кристијана Роналда.
Спорт / Кошарка ЕП жене до 20: Српкиње преокретом у полуфинале
Младе кошаркашице Србије јуче су у Шопрону, у четвртфиналној утакмици, савладале селекцију домаћина и пласирале се у полуфинале Европског првенства до 20 година.
Свет Памплона: Једна особа прободена, три задобиле модрице
ПАМПЛОНА: Шпански здравствени званичници саопштили су да је једна особа прободена у раме, а три су задобиле модрице седмог дана трке са биковима у шпанском граду Памплони.
Војводина На сомборском Штранду одржане варошке водене игре
СОМБОР: Мада је, захваљујући оснивању пливачког клуба пре равно 131 године, практично колевка српских спортова на води, Сомбор није ову репутацију одбранио и на спортско-забавној манифестацији „Сити Гејмс”, чији се караван усидрио на градском купалишту „Штранд“.
Друштво Љајић: Превара родитеља и деце на путовању у Шпанији 
БЕОГРАД: Група од 106 уценика из Србије која није могла да уђе у хотел у Љорет де Мару у Шпанији требало би данас да крене за Београд, рекао је министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић и истакао да цео случај нема везе са туризмом и да је "мало рећи да је реч о превари".
Спорт / Фудбал Борусија Дортмунд жели Манџукића
ДОРТМУНД: Фудбалски клуб Борусија из Дортмунда заинтересована је за репрезентативца Хрватске и фудбалера Јувентуса Марија Манџукића, преноси италијански ''Скај спорт''.
Photo
Магазин / Путовања Авантура од Атлантика до Трансибирске железнице и Владивостока
За одважног момка Бојана Ракића (31), кањишких породичних корена, а одраслог на београдском асфалту, који пет година живи у Мадриду, велики изазов је био да сам аутомобилом превали пут од Атланског океана до Пацифика.
Спорт / Фудбал Реплике хрватских дресова произведене у Србији
БЕОГРАД: Навијачи репрезентације Хрватске подрску свом тиму на Мундијалу у Русији дају у репликама дресова који се, занимљиво, производе у Србији.
Photo
Хроника Сима Страхота се нагодио с Тужилаштвом и добио 12 година затвора
Новосађанин Стеван Јосић (34), звани Сима Страхота, осуђен је након нагодбе у новосадском Вишем јавном тужилаштву, а што је потврђено у Вишем суду, на 12 година затвора  због трагичног догађаја у „Мојој кафаници”, прекопута Спенса, децембра 2016. године, када су двојица смртно страдала, сазнаје „Дневник” незванично.
Хроника У више акција ухапшено 69 особа за разна кривична дела
БЕОГРАД: Припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, у претходних неколико дана у више одвојених акција у циљу сузбијања општег криминала ухапсили су 69 особа, док су против 99 поднете кривичне пријаве у редовном поступку, саопштио је МУП.  
Економија / Новчаник НОВА ПРАВИЛА Банка мора да изда бесплатну дина картицу
Од 17. августа грађанима који отворе текући рачун, банке ће као основну картицу бесплатно издавати домаћу „дину”, а осим ње, али искључиво на захтев клијента, моћи ће да добију и остале картице интернационалних картичних система, као допунске.
Политика Вучић о расплету косовског чвора: Даћу све од себе
Председник Србије Александар Вучић поручио је да ће дати све од себе да реши проблеме који постоје у нашој земљи већ 100 година.
Нови Сад Егзитовци преплавили Нови Сад
Званично најбољи европски музички фестивал Егзит биће свечано отворен вечерас, а већ данима у Нови Сад се сливају реке људи жељних добре забаве и музике из читавог света.
Политика Мировић: Реализујемо нове пројекте, Жежељ готов наредне недеље
Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је уговоре за финансирање и суфинансирање пројеката из области локалног и регионалног економског развоја, вредне 330 милиона динара.
Војводина Без фабрике млади из Товаришева одоше у Паланку и Нови Сад
Поред Бачке Паланке, Товаришево са својих око 2.700 становника чини једно од 13 села која припадају овој локалној самоуправи која броји око 55.000 становника.
Нови Сад Oдржана прва радионица „Дневникове школице новинарства”
Прва радионица бесплатне „Дневникове школице новинарства” успешно је одржана у просторијама нашег листа. Ученици основношколског узраста, њих12, разговарали су о новинарству – шта оно за њих значи и подразумева, али и колико је лако, или можда тешко, наћи се у ципелама новинара.
EUR/RSD 118.0533
Најновије вести