Нели Фуртадо: На почетку каријере мислила сам само на друге и била бескрајно несрећном

Нели Фуртадо повукла се сa музичке сцене 2012, тачније на врхунцу популарности, а разлог је, како је тада казала у одјави, била намера да се посвети породици.
neli furtado
Фото: Youtube Printscreen

Током претходниох пет година, Нели је живела прилично „нормалним“ животом - запослила се у продавници плоча и вратила на студије драматургије...

Срећом, канадска певачица португалских корена вратила се музици. Крајем марта ове године објавила је нови, шести студијски албум „The Ride“', који тренутно и на радост својих бројних обожаваоца широм света промовише.

Занимљиво је да, осим о новим песмама, јавност данас више бруји о њеном непрепознатљивом изгледу.

О чему се ради? Наиме, више је него очигледно да је Нели у раздобљу док је паузирала од музике набацила барем десетак килограма вишка. Али певачица тврди да је напокон задовољна собом.

Више се не одричем хране, а вежбам првенствено како бих остала здрава, објаснила је Нели.

Како је даље казала, на почетку каријере мислила је само на друге и то је чинило бескрајно несрећном женом.

„Убијала“ сам се у теретани и мучила с дијетама, јер сам хтела да будем лепа, али не себи, него потпуним странцима - морала сам да будем савршена на фотографијама и у спотовима, а изнутра сам буквално „умирала“, признала је Фуртадо.

Како додаје, у данима највеће славе све теже је успевала да усклади посао и породицу.

Стрес је постао неподношљив. На турнејама сам стално плакала, чак и на позорници. Кад сам напокон у властитој глави освестила мисао да је немогуће бити најбоља мајка и супруга, док су људи које највише волим на другом крају света, одлучила сам да направим радикалну промену у животу, објаснила је 38. годишња Нели.

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести