Вучић: За аеродром очекујем понуде и од око 350 милиона евра

БЕОГРАД: Премијер и изабрани председник Србије Александар Вучић навео је да у оквиру необавезујућих понуда за аеродром Никола Тесла очекује понуде и од око 350 милиона евра.
aerodrom nikola tesla, youtube printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Вучић је, указујући на побољшање инвестиционог амбијента, поверење у политичку и економску стабилност Србије рекао да када је преузео мандат понуде за Аеродром Никола Тесла биле до 50 милиона евра, а да сада очекује да необавезујуће понуде буду седам пута више од те цифре.

Он је на конференцији за новинаре на којем је представљен долазак немачког Континентала за Србију рекао да ја јасно да када доводите најозбиљније, најсигурније и најпоузданије иневститоре у Србију, што немачки сигурно јесу, онда и тим мора да буде такав.

За довођење инвеститора, као уосталом и за успех свих послова, заслужан је добар тим, рекао је и истакао да је он такав тим имао, те да то резултати и показују.

Вучић је рекао да у односу на све земље бивше Југославије много смо ефикаснији у томе и имамо далеко више инвестиција него што је код њих случај. 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести