Захлађење са обилном кишом

НОВИ САД: Киша и захлађење, увече могућа суснежица. Ветар ујутру умерен до појачан јужни, а поподне северозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 2, а максимална 8 степени.
pljusak kisa pixabay
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Захлађење с обилном кишом. Ветар ујутру умерен до појачан јужни и југоисточни, а поподне скреће на северозападни и киша прелази у суснежицу на северу и западу. Притисак испод нормале. Минимална температура 1, а максимална 15 степени.

СРБИЈА: На северу захлађење с обилном кишом, а у централним  и јужим пределима врло топло уз променљиву облачност. Дуваће умерен до појачан јужни и југоисточни ветар, а на северу поподне скреће на северозападни и киша прелази у суснежицу на том подручју. Притисак испод нормале. Минимална температура 1, а максимална 19 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу свугде хладније, на северу суво, а у осталим пределима суснежица и снег који постепено престају. У понедељак и уторак суво са слабим јутарњим мразевима и сунчаним интервалима током дана.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекивана биометеоролошка ситуација условиће уобичајене тегобе код већине хроничних болесника. Посебан опрез се саветује болесницима са повишеним крвним притиском и респираторним инфекцијама. Саветује се адекватно одевање у складу са температуром током дана. У саобраћају се препоручује повећана пажња

 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести