Утопила се 19-месечна ћерка скијаша Боде Милера

Славни амерички скијаш и олимпијски победник Боде Милер изгубио је ћерку која се утопила у базену, јавио је Асошијетед Прес.
miler bode/Tanjug
Фото: miler bode/Tanjug

Локалне власти у Оранџ Коунтију (Калифорнија) потврдиле су да је Емелин Милер, која је била стара само 19 месеци, преминула у недељу у болници након што хитна помоћ, која је позвана у кућу у Кото де Кази, није успела да је оживи. О трагедији која се догодила у суботу покренута је истрага, јавља УСА Тудеј.

"Потпуно смо уништени", написао је Милер на Инстаграму у понедељак увече, па додао: "Никад у милион година нисмо помислили да ћемо искусити овакву бол. Њена љубав, њено светло, њен дух никад неће бити заборављени".

"Наша мала девојчица волела је живот и живела га је у потпуности, сваког дана. Наша породица моли за приватност у овим болним тренуцима", написао је Милер.

Боде Милер и Морган Бек, професионална играчица одбојке на песку и манекенка, венчали су 2012. године. Њихов син, Едвард Неш Скен Милер, родио се 2015. године.

Милер је на Ускрс објавио како његова супруга очекује још једно дете у октобру. Он има и двоје деце из ранијих веза.

Америчка скијашка репрезентација и амерички сноуборд тим изразио је саучешће Милеру и његовој породици.

Милер је најуспешнији амерички скијаш у међународним такмичењима. Више пута освојио је Светски куп, учествовао је на зимским Олимпијским играма три пута а освојио је шест медаља, од чега једну златну.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести