Лалатовић: Пролетер је важнији од Макабија

НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Ненад Лалатовић изјавио је данас да је свестан колико играчи једва чекају дуел са Макабијем у квалификацијама за Лигу Европе, али да је старт Суперлиге против Пролетера приоритет.
lalatovic nenad
Фото: Tanjug

Раднички је у првом колу европских квалификација елиминисао малтешку Гзиру укупним резултатом 5:0 и сада се окреће новим изазовима.

"Двомеч са Гзиром био је успешан по нас, али смо платили цех повредама Хаскића и Црномарковића, чији је наступ против Пролетера под великим знаком питања. Жалим за убедљивијим тријумфом у реваншу, а утакмица нас је исцрпела због велике врућине и вештачке подлоге, тако да дуел са Пролетером дочекујемо помало уморни. Ипак, Суперлига је најважније такмичење за нас, имамо огромне амбиције и желимо да је отворимо тријумфом", рекао је Лалатовић на конференцији за медије.

Он је позвао Користим нишку публику да помогне да екипа у недељу упише три бода и крене у Суперлигу на најбољи могући начин, а самим тим направи лепу увертиру пред пут у Тел Авив.

"Заиста ће нам бити потребна помоћ са трибина, јер сам и сам сведок док сам био играч да су најтеже првенствене утакмице оне које долазе три дана после европских", поручио је Лалатовић, који је тренирао Пролетер од 2011. до 2013. године.

Утакмица између Радничког и Пролетера игра се у недељу од 20 сати.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести