Где се налази Кинески зид? Ни публика јој није била од велике помоћи

Желите ли да постанете милионер једна је од најпознатијих емисија љубитеља квизова. Такмичари морају одговорити на постављена питања, а имају и три џокера која могу искористити уколико не знају одговор.
z
Фото: Youtube Printscreen

 

Првих неколико питања обично су лагана и такмичари знају одговоре, но знају се догодити и неславни наступи појединих такмичара.

Један од познатијих случајева био је када је такмичар на питање што се још увек не контролиша на техничком прегледу, одговорио издувни гасови, иако је међу понуђеним одговорима био и чистоћа пепељаре.

Једна од таквих је и Jу Ајхан (26) која се скроз осрамотила на турској емисији “Желите ли да постанете милионер”.

На питање где се налази Кинески зид, такмичарка је од понуђених одговора Кина, Индија, Јужна Кореја и Јапан, прво искористила џокер питајте публику на које је тачно одговорило само 51 посто гледалаца, што је такмичарку још више збунило па је одлучила искористити и други џокер зови и на срећу тачно одговорила на ово “тешко” питање захваљујући свом пријатељу.

У своју одбрану такмичарка је касније изјавила да је могла искористити џокер где је хтела. Штета, можда да их није ту искористила, не би испала већ на следећем питању, закључује Фокус.ба.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести