Маме Новосађанке у акцији у суботу на Спенсу

„Мама бизнис-фест”, четври по реду, заједно с 12. „Маминим базаром” Удружења „Маме Новосађанке”, одржаће се у суботу у холу на првом спрату Спенса од 11 до 19 часова (Бизнис-фест), односно од 10 до 16 сати (Базар).
Mame Novosađanke u akciji  Foto: „Mame novosađanke”
Фото: Маме новосађанке/из архиве

На обе манифестације улаз је бесплатан, док ће посетиоци имати прилику да купе разне потрепштине за децу и породицу, а тако и припреме новогодишње поклоне.

У оквиру „Бизнис-феста”, на којем ће се представити више од 80 мама, заинтересовани могу видети, пробати, купити и наручити разне ствари које праве и продају маме – од домаћег пецива, зачина и меда, до природне козметике, украса, па и књига, лутака, накита, одеће, торби... Биће промовисани и масажа, плес за децу и младе, часови страних језика, ментална аритметика, фотографисање... Најмлађе чекају разне едукативне и креативне радионице, а одрасле музика у режији ди-yеја.

У делу „Маминог базара”, маме ће моћи да размењују, поклањају али и продају половну одећу, обућу, играчке, беби-опрему и књиге. Том приликом ће се представити и Удружење грађана „Комшија”, које већ 14 година учи децу и одрасле о потреби и начинима очувања животне средине.

Манифестација је хуманитарног карактера, а прикупљени новац намењен је за лечење девојчице Јоване Штиковац, као и за одећу и обућу за децу, младе и одрасле у Дому у Ветернику.

        Л. Р.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести