Green Love на Спенсу 9. марта

Након незаборавне рођенданске журке када је „Green Love” славио јубилеј, провод се наставља 9. марта од 21 сат на Спенсу, месту које је постало симбол доброг рејва.
z
Фото: Youtube Printscreen

На техно-сцени заблистаће даме, краљице техно-музике, најтраженије ди-џеј женске звезде данашњице Дебора де Лука и Сеша, која је већ десет година на електронској сцени.

Највише је „носи” техно када своју креативност пројектује феноменалном мелодиком, динамиком и јаким басом, екстремно комбинујући сетове и стварајући осећај да они никада нису исти. Италијанка Дебора де Лука за себе каже да живи за музику и да се њен стил разликује због сталног учења и упознавања с разним жанровима, а експериментисање звуком чини је уникатном и препознатљивом.

Њима ће се придружити и домаћа техно-дива Леа Добричић, која је, због свог несвакидашњег талента, за врло кратко време стигла да наступи раме уз раме уз највећа светска имена техно-сцене попут Умека, Луцијана, Лорана Гарнијеа и слично. Иако ће претежно даме повести рејвере у још једну незаборавну авантуру, с публиком ће ђускати и ди-џеј двојац „Zwein”, који ће својим „groovy tech-house” стилом одјекнути Спенсом.

Улазнице по промо-цени од 1.490 динара могу се купити на свим продајним местима „Гигс тикса”, као и путем линка bit.ly/GreenLoveDeborahDeLuca.

        И. М.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести