Суперлига Србије: Војводина - Чукарички 0:0 (Уживо)

Фудбалери Војводине и Чукаричког одиграли су без голова у 27. колу Суперлиге Србије на стадиону "Карађорђе".
Superliga Srbije sezona 2 2018/19
Фото: Dnevnik.rs

Крај утакмице

90+2: Жути картон за играча Чукаричког Луковића.

90. минут: Игра се судијска надокнада

81. минут: Жути картон за играча Чукаричког Ђорђевића.

77. минут: Измена у Чукаричком. Изашао је Мудрински, а ушао Тедић.

75. минут: Настављена је игра између два шеснаестерца. Било је неколико шутева на гол на обе стране, али без опасности по голмане.

73. минут: И трећа измена у Војводини. изашао је Срећковић, а ушао Езе. Измена и у Чукаричком, изашао Овусу, ушао Луковић.

62. минут: Измена у Војводини, изашао је Ђуричин, а ушао Гојков.

58. минут: Агилнија игра Војводине на почетку другог полувремена, али је сада то спласнуло. и даље без правих прилика на обе стране.

55. минут: Дошло је до измене и у Чукаричком, уместо Стојановића ушао је Бирманчевић.

46. минут: Почело је друго полувреме. Измена у Војводини, уместо Матића ушао је Коне.

Полувреме

45+2. минут: Жути картон за играча Чукаричког Копитовића.

45. минут: игра се два минута судијске надокнаде.

41. минут: Жути картон за играча Чукаричког Величковића.

40. минут. И даље без правих прилика на обе стране. Изједначена игра од почетка утакмице. И оно што је било шутева на гол било је без праве опасности по гомане Роцкова и Стевановића.

30. минут: Над стадионом "Карађорђе" надвио се велики ватромет поводом 30. рођендана навијачке групе Фирма и 105. рођендана Војводине.

29. минут: Слободан ударац за Чукарички, али без праве шансе. Лопта је отишла у корнер, али Чукарички није искористио ни ову прилику.

20. минут: Шанса за Војводину. Матић је пронашао Ђуричина, овај је истрчао ослободио се свог пратиоца, али је шутирао право у голмана Чукаричког Стевановића.

15. минут: И даље без правих прилика. На терену се води равноправна борба, а за нијансу се може рећи да су бољи фудбалери Војводине у првом делу меча. Воша има громогласну подршку верних навијача са севера.

6. минут: Меч посматра око 2.000 гледалаца. Ниједна екипа на почетку дуела није озбиљније угрозила гол ривала. Још увек траје испитивање снага.

Почела је утакмица у Новом Саду.

Ђурић, Митошевић, Матић и Срећковић поново у стартној екипи Воше

За разлику од утакмице у Купу Србије са Радничким у Нишу у екипу Војводине неки су се првотимци вратили, док су се други преселили на клупи. У постави црвено-белих није било Стојковића, Езеа, Зломислића и Конеа, док се тренер Радован Кривокапић одлучио да у стартну екипу уврсти поново Ђурића, Митошевића, Матића и Срећковића. 

Састави:

ВОЈВОДИНА: Роцков, Граовац, Веселиновић, Саничанин, Деветак, Митошевић, Милојевић, Ђуричин, Ђурић, Срећковић, Васић.

ЧУКАРИЧКИ: Стевановић, Доцић, Копитовић, Каменовић, Кајевић, Стојановић, Овузду, Ђорђевић, Величковић, Шапић, Мудрински.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести