Стаматовић: Гласајте за Здраву Србију

ЧАЈЕТИНА: Председник Здраве Србије Милан Стаматовић позвао је данас грађане Чајетине, Шапца, Параћина и општина Стари град и Нови Београд да 26. априла гласају за изборне листе Здраве Србије, саопштила је та странка.
milan stamatovic, medija centar
Фото: mc.rs

"Не тражите од нас да се, пред часно Сретење, лажно солидаришемо са остатком Србије и да наше општине и градове проглашавамо за декларативно слободне, јер смо ми нашу слободу већ изборили на претходним локалним изборима", навео је Стаматовић је у писму упућеном лидеру Двери Бошку Обрадовићу.

Он је поручио и да, ако неко заиста жели да помогне Чајетини, Шапцу, Параћину и двема београдским општинама, али и самом себи и свим грађанима Србије, то учини тако што ће гласати за изборне листе Здраве Србије у тим срединама, не би ли заједно сачували победу остварену на претходним локалним изборима.

Стаматовићев позив за изалазак на изборе је одговор Обрадовићу који је позвао прве људе из поменутих локалних заједница да не излазе на изборе, али и да не предају власт после тих избора, већ да те општине и градове прогласе за "слободне".

"Пошто већ бојкотујете све изборе, па и локалне, позивамо све вас из Београда, Новог Сада, Чачка, Крушевца, Ниша, Крагујевца и осталих градова Србије: дођите, пријавите ваше пребивалиште у Шапцу, Чајетини, Параћину, у старобеоградској и новобеоградској општини у престоници, или општинама у којима опозиција има шансу да победи чак и под оваквим изборним условима - и гласајте за наше изборне листе на тим изборима", поручио је Стаматовић.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести