Променљиво облачно и топло

НОВИ САД: Топло уз променљиво облачно време са сунчаним интервалима током дана. Ветар слаб до умерен јужни и југозападни. Притисак испод нормале и у даљем паду. Минимална температура 15, а максимална 30 степени.
oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Топло са сунчаним периодима уз слабу до умерену облачност током дана. Ветар слаб до умерен јужни и југозападни. Притисак испод нормале и у даљем паду. Минимална температура 13, а максимална 30 степени.

СРБИЈА: Топло за ово доба године уз слабу до умерену пролазну облачност и сунчане периоде током дана. Ветар слаб до умерен јужни и југозападни у скретању на југоисточни смер крајем дана. Притисак испод нормале и у даљем паду. Минимална температура 12, а максимална 30 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу захлађење уз значајнији пад температуре с кишом и пљусковима с грмљавином. Очекује се пад температуре за 10 степени у односу на јуче. У понедељак свеже и облачно са кишом у већем делу земље. Од уторка претежно сунчано и суво уз свежа јутра.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација може имати релативно неповољан утицај на већину хроничних болесника. Особама са срчаним, респираторним и реуматским обољењима се саветује нарочит опрез. Од метеоропатских реакција најизраженији ће бити главобоља, реуматски болови и нервоза. Повећан опрез се препоручује учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести