Облачно са сунчаним периодима

НОВИ САД: Делимично се разилази магла и ниска облачност уз сунчане интервале. Ветар слаб до умерен југоисточни и источни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 4, а максимална 11 степени.
oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Разилази се магла у кошавском подручју јер ће дувати умерен југоисточни ветар. У Срему магла, мада је могуће да и тамо буде мало сунчаних интервала. Притисак изнад нормале. Минимална температура 2, а максимална 13 степени.

СРБИЈА: Разилази се магла у кошавском подручју јер ће дувати умерен југоисточни ветар, па се очекују сунчани периоди. На вишим планинама сунчано и релативно топло. Притисак изнад нормале. Минимална температура 1, а максимална 14 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: До краја седмице суво време с јутарњом маглом и слабим ветром. Током дана ниска облачност са сумаглицом и сунчаним интервалима. Максимална дневна температура мало изнад 10 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике могу утицати релативно неповољно на хроничне болеснике, нарочито током јутарњих сати. Посебан опрез се, у местима са маглом у преподневним часовима, саветује астматичарима, реуматичарима и особама са срчаним тегобама. Од метеоропатских реакција могући су променљиво расположење, главобоља и несаница.

 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести