Суво и мало топлије

​​​​​​​НОВИ САД: Мало топлије и суво са сунчаним интервалима уз променљиву облачност. Дуваће појачан југоисточни ветар. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 3, а максимална 9 степени.
sunce zima
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Топлије и претежно суво са сунчаним интервалима уз променљиву облачност. Дуваће појачан југоисточни ветар, најјачи у јужном Банату са ударима до 100 км/х. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 2, а максимална 12 степени.

СРБИЈА: Топлије и претежно суво са сунчаним интервалима уз променљиву облачност. Само ће у Тимочкој Крајини бити и даље хладно, а на југу је могућа киша. Дуваће појачан југоисточни ветар у кошавском подручју, најјачи у јужном Банату са ударима до 100 км/х. Притисак мало испод нормале. Минимална температура -1, а максимална 14 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: За викенд топло за ово доба године и претежно суво, али уз појачан југоисточни ветар у кошавском подручју, у јужном Банату са ударима до 120 км/х у недељу. У недељу крајем дана постепено наоблачење и киша у ноћи ка понедељку.

         

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекивана биометеоролошка ситуација може изазвати уобичајене тегобе код већине хронично оболелих. Опрез се саветује реуматичарима, срчаним и психичким болесницима. Главобоља и раздражљивост су могуће метеоропатске реакције.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести