Пар с новосадских Адица и даље у тешком стању

Још није познато како је дошло до повређивања жене С. С. (42) и мушкарца С. Б. (45) у новосадском насељу Адице.
adice, ssusnjevic
Фото: Дневник (С. Шушњевић)

Разлог томе је што се обоје у тешком стању налазе у болници и од њих засада није могуће узети изјаве.

Према незваничним сазнањима, жена је задобила тешке убодне ране у пределу трбуха, оперисана је и налази се на Клиници за анестезију и интензивну терапију Ургентног центра КЦВ. Како сазнајемо, њено стање је тешко.

Немили догађај који се збио у недељу, 11. јула у преподневним сатима, велика је енигма и за станаре зграде у Улици Бранка Ћопића 9а у Адицама, под чијим кровом се одиграла крвава драма. С. С. и С. Б. су с тешким повредама пронађени у њеном стану на поменутој адреси, а све се, како сазнајемо, догодило без сведока. Њих двоје су, према непотврђеним информацијама, наводно били у емотивној вези.

Још се спекулише да је између њих двоје, из неког разлога, дошло до препирке, а онда су, како се претпоставља, међусобно, једно другом нанели повреде оштрим предметом. Да ли се баш тако збило, биће познато тек када се од њих буду могле узети изјаве.

Становници ове улице на улазу у Адице из правца Телепа и комшије веле да су се и сами изненадили када су, тек дан касније, сазнали шта се догодило, али да им околности нису познате. Жена из комшилука каже да ништа нису чули ни видели. За немио догађај сазнала је у понедељак. Додаје да познаје жену из виђења, јављале су се, у пролазу, једна другој.

С. Х.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести