Јутро свеже, преко дана веома топло

Немојте да вас јутарња свежина завара, током дана ћете опет бити у кратким рукавима...
leto vrucina suncano pixabay
Фото: pixabay.com

НОВИ САД: Сунчано и врло топло. Ветар слаб југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 15, а максимална 32 степена.

ВОЈВОДИНА: Током дана сунчано и топло. Ветар слаб југоисточни и јужни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална 32 степена.

СРБИЈА: После свежег јутра, дан сунчан и врло топао. Температуре су изнад просека за септембар. Ветар слаб југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 7, а максимална 32 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак претежно сунчано и врло топло уз слабу до умерену пролазну облачност. У петак уз слабу до умерену пролазну облачност с повременом кишом и нижим температурама на северу, а на југу мања шанса за падавине и топлије него на северу. У суботу још мало свежије и променљиво време са повременом кишом током дана.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Релативно повољне биометеоролошке прилике погодоваће свим хроничним болесницима и осетљивим особама. Опрез се ипак саветује кардиоваскуларним болесницима. Метеоропате могу осетити проблеме са сном и благу главобољу. И здравима и оболелима препоручује боравак на отвореном, уз адекватну УВ заштиту и умерену физичку активност.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести