Наоблачење с кишом и хладније

НОВИ САД: Наоблачење с кишом у току јутра. Јача киша је могућа поподне. Ветар слаб јужни и југоисточни, а поподне северозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 7, а максимална 10 степени.
e
Фото: Pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Рано ујутру наоблачење с кишом. Очекује се од 15 до 30 лит/м2 до краја дана.  Ветар умерен југоисточни, а поподне у скретању на северозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 6, а максимална 12 степени.

СРБИЈА: Наоблачење с кишом захвата у току јутра север, а током дана и остале крајеве. Највише падавина биће на северу: од јутарњих сати до поноћи од 15 до 30 лит/м2. Ветар умерен јужни, а поподне на северу умерен северозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 5, а максимална 16 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу ујутру суво или са мало краткотрајне кише понегде. У току дана ново наоблачење с кишом и захвата већину крајева. На југу топлије него на северу. У недељу облачно с повременом кишом. На северу хладније, а на југу топлије.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекивана биометеоролошка ситуација утицаће неповољно на већину хронично оболелих и осетљивих особа. Опрез се саветује срчаним, цереброваскуларним болесницима, као и особама са респираторним обољењима. Реуматски болови и промењљиво расположење су очекиване метеоропатске реакције. Препоручује се повећана пажња у саобраћају.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести