Безбеднијим путем до Вршачке куле

ВРШАЦ: Еластична одбојна ограда постављена је на општинском путу број 111 - Туристички пут, који води ка Вршачкој кули и Црвеном крсту, саопштили су из Градске управе Вршца.
с
Фото: Град Вршац

Новац је одвојен из средстава за одржавање путева и путне инфраструктуре Града Вршца. Постављено је 76 метара ограде, тако да сада на тој деоници постоји укупно 160 метара еластичне одбојне ограде.

У протекле две године уграђено је преко 250 метара еластичне одбојне ограде, захваљујући удруженим средствима Савета за безбедност саобраћаја Града Вршца и новцем за одржавање путева, на Туристичком путу, до Црвеног крста.

– Постављањем тих ограда, значајно смо повећали безбедност саобраћаја на овој деоници – рекао је Милош Милошевић из Одељења Градске управе Вршац за инвестиције и капитална улагања. – Поред постављених еластичних ограда, још увек тај пут није у потпуности обезбеђен. Постоји још доста места на којима је потребно поставити ову ограду.

Како је најавио, у наредном периоду, а у складу са опредељеним новцем, наставиће се са постављењем заштитних ограда на поменутој локацији, као и на оним местима на којима постоји потреба за том врстом интервенције.      

И. Ба.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести