„Фруштук са укусима Војводине“ у хотелу Путник

Промотивни догађај „Фруштук са укусима Војводине“ у организацији Удружења Интерфест из Новог Сада одржаће се у уторак, 14. маја, у конгресној сали хотела Путник, са почетком у 10 часова.
UkusiVojvodine105_Stojanovic
Фото: Н. Стојановић

Тим поводом биће представљен гастро-туристички водич „Укуси Војводине“, као и фестивали које Интерфест организује, а којима промовише домаће произвођаче хране и пића из Војводине.

Догађај ће отворити панел дискусија на тему представљања и унапређења понуде домаћих производа војвођанске традиционалне кухиње, а биће речи и о креирању нових производа и јела, као и о улози гастрономије у формирању туристичког производа једне дестинације.

Модератор је Јадранка Бељан Балабан, Укуси Војводине, а панелисти: Драгица Самарџић, Привредна комора Војводине, Саша Мишић, инструктор HORECA система – водитељ кулинарских емисија, Наташа Витезовић, гастро блогерка и Мислав Матишић, туристичка заједница Осјечко- барањске жупаније.

Након панела, предвиђено је да гости пробају деликатесе који чине традиционални војвођански фруштук.

Сваки посетилац на промоцији добиће бесплатан примерак гастро водича „Укуси Војводине“, брошуре коју ће у џепу радо носити сви прави љубитељи доброг залогаја и путовања.

EUR/RSD 117.0614
Најновије вести