Најбољи на билбордима

Основна школа ”Прва војвођанска бригада” освојила је прво место на републичком такмичењу из луткарства.
OS-Prva-vojvodjanska-brigada-Zvezdice.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Учитељица Сања Станковић која је други пут на билборду каже да је овај пут је много лепше и боље јер смо овај пут спремни за то што следи.

"Ово што се ради је савршено, савршена подршка нама и деци. Нама можда то и више значи него деци, јер се коначно појавио неко ко вреднује наш рад са том истом децом. Осмех те деце ме мотивише да издвојим додатно време и енергију, то је оно што не може да се замени и надомести. Наставићемо да радимо и даље ово нам је свакако додатна подршка“, каже учитељица.

Пројекат „Учим + Знам = Вредим”, које реализује Удружење за промоцију друштвене одговорности, настављен је и ове године.

На 37 локација у Новом Саду и Сремским Карловцима постављени су нови билборди. На њима је представљено око 170 ученика основних и средњих школа који су у протеклој школској години остварили најзначајније успехе на такмичењима из области науке и уметности на домаћој и међународној сцени.

Генерални спонзор поменутог пројекта је и ове године Ерсте банка.

У сарадњи с Удружењем за промоцију друштвене одговорности, „Дневник” ће у наредним данима представљати лауреате пројекта „Учим+Знам=Вредим”, уз њихове кратке изјаве.

EUR/RSD 117.5741
Најновије вести