Рупа чека асфалт месецима

Након што су радници ЈКП “Водовод и канализација” санирали хаварију пре неколико месеци, на углу улица Динка Шимуновића и Мажуранићеве у Петроварадину, остала је велика рупа насута туцаником, који су аутомобили у међувремену набили и која сад угрожава безбедност у саобраћају.
1
Фото: Dnevnik.rs

Становници Петроварадина су се обраћали надлежнима, међутим, нико досад није одреаговао. Како кажу, Мажуранићева улица је све прометнија, а рупа се налази на изузетно незгодном месту, у кривини. Већина возача је заобилази возећи супротном траком, али пре неколико дана неко од грађана је вероватно није видео, а није ни очекивао толико оштећење на путу. Судећи по црном уљаном трагу дуж улице, возач је упао у рупу, налетео на решетку за одвођење воде и озбиљно оштетио доњи део аута.

 С. К-ч

Pezos
26.11.2021 • 11:50
Sramotno, rupa stoji više od pola godine, da stvar bude gora vodovod je raskovao novu rupu 10-tak metara dalje u Dinka Simunovica koja postaje ozbiljan problem. Na trotoaru u Mazuranicevoj 66 je prokopan parking, pogađajte od strane vodovoda, mesecima stoji tako. Sramotno da niko ne odgovara za ovakve stvari!! Uništili su nam naselje bez ikakve odgovornosti!!!! Krajnje je vreme da neko preuzme odgovornost i leti sa pozicije!!!!
EUR/RSD 117.3375
Најновије вести