Дачић: Слушамо шта народ мисли

БЕОГРАД:  Коалиција Социјалистичка партија Србије Јединствена Србија, одржала је данас предизборни скуп на Звездари у Београду, а председник СПС Ивица Дачић рекао је да је њихов програм патриотизам и да се заснива на томе да слушају шта народ мисли.
dacic
Фото: Tanjug (video)

Дачић је поручио функционерима СПС и Јединствене Србије да буду са својим народом."Док сте са својим народом имаћете и везу са животом у Србији. Сваки функционер који се одвоји од свог народа, неће бити више на фунцкији у СПС или у Јединственој Србији", истакао је Дачић.

Дачић је казао да је данашњи скуп због ситуације изазване епидемије коронавирусом прве предизборне радње које предузимају истичући да без обзира на све то спремно дочекују изборе који ће се одржати 21. јуна.Навео је да су здравствени радници који су и њихови чланови, дали велики допринос у борби против вируса и заштити грађана и државе.

"Пуно ми је срце увек било када су из кризног штаба говорили да је начин на који се Србија бранила од короне на неки начин и заоставштина система јавног здравља или како Владимир Ђукић директор КБЦ ''Драгиша Мишовић'' воли да каже народног здравља који је направљен још у социјалистичком систему", казао је Дачић.

Дачић је рекао да СПС припада странкама којима није потребно да имају дугу кампању јер како истиче све што су радили је било од животног значаја за дражаву и народ свих ових година.Историја СПС је била и историја државе, казао је Дачић додајући да су кроз све тешкоће и проблеме прошли заједно са својим народом.

На скупу су се обратили и председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма, председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић и други.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести