Јеремић: Мета и највећа жртва је Ђилас, не Вучић

БЕОГРАД:  Председавајући Савеза за Србију (СзС) Вук Јеремић изјавио је данас да су напади на чланове те коалиције све агресивнији, а као разлог за ту тврдњу навео је то што СзС у јавност износи информације о, како је рекао, злоупотребама актуелне власти.
Predsedavajući Saveza za Srbiju (SzS) Vuk Jeremić Foto: Tanjug/video
Фото: Председавајући Савеза за Србију (СзС) Вук Јеремић Фото: Танјуг/видео

Јеремић је на прес конференцији СзС-а рекао да власти прибегава нападима на СзС, јер нема конкретан одговор на објављене информације.

Стога се, тврди, у јавности креира прича о таргетирању и претњама атентатом на председника Србије и СНС-а Александра Вучића, а да су СзС и медији који критикују власт оптужени да планирају такву акцију.Највећа жртва напада власти међу онима који су означени као мете је Драган Ђилас, каже Јеремић.

Он је такође изнео тврдњу, са којом је недавно изашао у јавност Бошко Обрадовић, о сукобу наводних кланова унутар СНС.Кад је реч о СзС, каже Јеремнић, никаквих сукоба нема, како се то шпекулише, нити има тензија и нејединства по питању бојкота, те да у тој коалицији остају при ставу да неће учествовати на изборима на пролеће следеће године.

И народна посланица и потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић рекла је да је Ђилас мета напада лидера СНС-а.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести