Комленски (ПС):Јасно је одакле стиже мишлење Фајон и Билчик

БЕОГРАД: Не мора да падне снег да би се пронашао траг одакле стиже „мишљење" Владимира Билчика и Тање Фајон о цензусу, оценио је вечерас шеф посланичке групе Покрета социјалиста, Ђорђе Комленски.
Đorđe Komlenski foto: Tanjug/video
Фото: Ђорђе Комленски фото: Танјуг/видео

Како Комленски тврди, и у "овој магли без грешке може се намирисати да стиже са Теразија бр. 3-4", где је иначе седиште Савеза за Србију.

"Коме то смета што се „о снижењу цензуса није тада разговарало"? Само вама и вашим штићеницима, зато и нападате оно што засигурно сваком ко жели да учествује у изборима одговара", навео је Комленски у саопштењу.

Он је упитао и ко је њима из ЕУ бранио да такав предлог изнесу.

"Нисте били поштени ни тада, а нисте ни сада, зато сам вам и предложио да је за вас из ЕУ сврсисходније да замолите представнике српских политичких партија да вам помогну око услова да „Брегзит" прође што лакше, него сами да то радите", навео је Комленски.

Према његовим речима, маске су пале.

"Господо, не може се сакрити да сте овде били само да би помогли онима који желе да уздрмају политичку стабилност Србије.

Нисте научили лекцију, а била је добронамерна и искрена. Без поштења у политици се ништа добро не постиже, зато вас молим, пазите да вас овај или неки од све извеснијих будућих „Брегзита" не уздрмају превише", поручио је Комленски.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести