Обрадовић: Зашто бих се извињавао Мићуновићу?

БЕОГРАД:  Председник Покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је данас да нити је Демократска странка тражила од њега да се извини једном од оснивача те партије Драгољубу Мићуновићу због увреда, нити види разлог за извињење.
bosko obradovic, Tanjug/Tanja Valić
Фото: Танјуг/Тања Валић

Обрадовић је рекао да не види зашто би се извињавао Драгољубу Мићуновићу, нити види зашто је он политичка фигура која је изузета од могућности да се коментарише.

"Ја ту врсту идолопоклонства према Мићуновићу не гајим. Све сам већ рекао о томе, не бих ширио ту тему, нити бих кршио наш договор да коментаришем оне који и даље настављају да раде против одлука већине у својим политичким организацијама", рекао је Обрадовић одговарајући на питања новинара у парламенту.

Он је додао да је атмосфера у Савезу за Србију, и не само у СзС, већ у ширем формату "уједињене опозиције која је прогласила бојкот" изузетно позитивна.Према његовим речима, Савез за Србију се припрема за 1. фебруар, када ће започети заједничка кампања бојкота.

"Мислим да је у овом тренутку комплетна опозиција која није под контролом Вучића јединствена у бојкоту избора и да ће то бити нерешива енигма и нерешив проблем за актуелну власт - како да направи нову ''лажну скупштину'' која неће имати легимитет, јер у њеном раду неће учествовати комплетна опозиција у Србији", рекао је Обрадовић.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести