СЛ: Трајковић директно опструира истрагу убиства Ивановића

БЕОГРАД: Српска листа оптужила је данас Раду Трајковић да директно опструира истрагу убиства Оливера Ивановића, као и да је свесно усмерава у правцу који желе, како наводе, поједини центри моћи.
rada trajkovic, mc.rs
Фото: mc.rs

Према наводима Српске листе, Трајковић је за то "масно плаћена", а захваљујући њеним изјавама приштинском тужилаштву, Недељко Спасојевић и Марко Рошић, одвојени су од својих породица и више од шест месеци без основа у затвору.
"Добро је познато вишегодишње штеточинско деловање Раде Трајковић у српском народу док је живела на КиМ, зато је се Срби са Косова и Метохије гнушају и апсолутно је игноришу", наведено је у саопштењу СЛ.

Додаје се да јој то ипак не умањује способност да зарад туђих и сопствених интереса настави са клеветањем сопствене државе и председника, ниједног тренутка не осудивши Приштину за монтиране оптужнице и притварање без основа, антицивилизацијске мере против Срба, укидање основних људских права...

"Напротив, Рада Трајковић са Савског венца у томе свесрдно помаже Приштини, криминализујући сопствени народ на северу Косова и Метохије, државу и државно руководство", истиче се у саопштењу и додаје да је на исти начин "гласно ћутала" и када је Оливер Ивановић био годинама у затвору, а сада покушава да на његовој трагичној судбини "политички лешинари".

Како наводе, свесни су да "по старој изреци лопов у поштење не верује", па тако ни Рада Трајковић у искрене намере у дела Српске листе.
"Подршка 95 одсто Срба на КиМ за нас је обавеза да српски народ и државу Србију штитимо од свих, па и од Приштине и њених сателита попут Рент-а-Раде", закључено је у саопштењу Српске листе.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести