Српска листа: Дефетистичка и сервилна политика Вука Јеремића

Српска листа саопштила је вечерас да три једина следбеника Вука Јеремића са Косова и Метохије, лажима покушавају да скрену пажњу јавности са хвалоспева које им упућују албански политичари из Приштине
Srpska lista  Foto: Srpska lista
Фото: Српска листа

КОСОВСКА МИТРОВИЦА: Српска листа саопштила је вечерас да три једина следбеника Вука Јеремића са Косова и Метохије, лажима покушавају да скрену пажњу јавности са хвалоспева које им упућују албански политичари из Приштине и шаљу некаква саопштења измишљајући и вређајући директора Канцеларије за Косово и Метохију.

"Заслепљени мржњом Јеремићевци не желе да виде хиљаде изграђених и реновираних стамбених јединица, не виде 349 пројеката који се реализују у скоро свим српским срединама чиме се јача наш народ, не виде 40.000 различитих финансијских издвајања за наш народ, не виде милионску подршку пољопривредном сектору... не виде јер мрзе, и не верују, јер по оној старој, лопов у поштење не верује", саопштила је Српска листа.

Са друге стране, како се наводи, чињеница је да мимо ова три следбеника Вука Јеремића, сви остали Срби виде и поштују подршку коју им пружају органи државе Србије, а пре свега Канцеларија за Косово и Метохију, и пружају пуну подршку политици председника Александра Вучића.

Истовремено се, напомиње СЛ, згражавајући над дефетистичком и сервилном политиком Вука Јеремића, оног истог којима трагови нечовештва сежу до контраверзних лица са међународних потерница.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести