Стевандић: Никада бољи односи Србије и Српске

БАЊАЛУКА: Председник Народне скупштине Републике Српске (НСРС) Ненад Стевандић разговарао је данас са генералним конзулом Републике Србије у Бањалуци Милошом Вујићем, који му је уручио честитку председника Народне скупштине Србије Владимира Орлића поводом избора за председника парламента.
s
Фото: Youtube Printscreen

Стевандић је изразио наду да ће односи два парламента у наредном периоду бити интензивирани, те да ће ускоро бити одржана седница Комисије за сарадњу двају парламената у складу са Меморандумом, потписаним у септембру 2018.

Стевандић је Вујићу пренео захвалност за велику подршку Србије инвестицијама у Републици Српској у областима хидроенергије, изградњи путне инфраструктуре, ангажовању на заједничким пројектима, у складу са Споразумом о специјалним и паралелним везама.

"Србија је најважнији фактор стабилности и мира на Балкану, а председник Србије Александар Вучић то доказује свакодневно. Када је реч о односима Републике Србије и Српске они никада нису били бољи и молим вас да руководству Србије пренесете наше изразе велике захвалности на томе", рекао је Стевандић, пренела је РТРС.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести