Вучић: Неће бити никакве тужбе против новинара

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је да неће бити никакве тужбе против новинара и продуцената који су у филму "Владалац" изнели, како је рекао најгоре неистине против њега и његове породице.
aleksandar vucic, Tanjug/Tara Radovanović
Фото: Танјуг/Тара Радовановић

Он је у видеу објављеном на инстаграм профилу "buducnostsrbijeav" рекао да је тужбу поднео адвокат по генералном наређењу и да ће иста бити повучена.

Јутрос су ме обавестили да је по мојој тужби заказано суђење против неких новинара, продуцената због увреда који су на мој рачун изнели у филму 'Владалац' где сам негативно описан, као криминалац, свакакав. Никада у последњих 11 година нисам поднео тужбу ни против једног новинара или се макар неко називао новинаром то је урадио адвокат по генералном наређењу и истог момента ће повући ту тужбу, јер ја то не радим, рекао је Вучић.

Он је истакао да не ради то зато што "они нису могли" да униште ни моју част, нити да нашкоде мом угледу, јер тај углед и немају.

А то може само да уради онај ко има углед, и ко говори истину. То је као када бих говорио о онима који протестују данима и причају о издаји, а знамо шта су радили нашем народу. Зато данас имамо паметнија посла, у Сремској Митровици у 18 часова говорићу о будућности Србије, закључио је он.

Поједини медији објавили су данас да је Вучић поднео тужбу против две новинарке због увреда изнетих у филму "Владалац".

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести