Вучић упутио извињење винарима у Истри

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић замолио је данас винаре у Истри да му опросте због недавне изјаве о истарском вину малвазија, истичући да се због те изјаве каје и да му је искрено жао.
Инстаграм Александар Вучић
Фото: Инстаграм Александар Вучић

"Направио сам много грешка и правим их свакога дана, ваљда је то разлика између нормалних људи и оних који се праве да су безгрешни", рекао је Вучић у видео снимку објављено на Инстаграм профилу buducnostsrbijeav.

"Ја сам пре неки дан у једном политичком интервјуу направио велику грешку због које се кајем и због које им је искрено жао. Не зато што нисам рекао оно што мислим, ја стварно нисам велики љубитељ малвазије. Али сам, свакако, неко ко нема никаква права да вређа труд и рад виноградара и винара који се боре за свој производ и који напорно раде, који марљиво раде да тај свој производ продају на тржишту", рекао је Вучић.

Вучић је замолио винаре у Истри да му опросте због тога јер, како је навео, то што он нешто не воли не значи да то није добро и не значи да он то мора да зна.

"Да ми опросте, а и да кажем хвала унапред што су прихатили ово моје извињење, а ја ћу водити рачуна да такве грешке не правим", рекао је Вучић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести