Здравко Понош шокирао водитељку “КУРТИ ЈЕДНОСТАВНО ИЗДОМИНИРАО”

Здравко Понош, један од лидера oпозиције, осим фаворизовања Загреба, сада има и нове љубимце -  Аљбина Куртија и привремене власти у Приштини, пише редакција портала 24седам.
zdravko ponos, YT printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Поношу су срцу ближи и Загреб и Приштина, и Пленковић и Курти од Београда у коме живи, ради и Србије у којој претендује да дође на власт. Да не говоримо о његовој, сада већ патолошкој, мржњи према Александру Вучићу, српском председнику који смета и Хрватској и тзв. Косову, јер води бригу о интересима Србије”, кажу и додају:

- Понош је успео да изусти оно у шта не верује нико нормалан на овом свету ко има очи и уши - изјавио је  фактички да је Курти надиграо Вучића на тој седници, а на шта је остала шокирана чак и водитељка опозиционе телевизије.

Генерал са хрватском путовницом није имао никакво рационално објашњење, већ је само рекао да је ,, Курти једноставно издоминирао'' - кажу у 24седам.

Запањујуће је да су Понош и Ђиласова НАТО опозиција једини људи на свету који мисле да је Курти ,,издоминирао на седници СБ УН''. Колико њихови аргументи (не) пију воду, најбоље говори то што су Куртија напали многи и на његовом тзв. Косову, и то тврдњама да је на Ист Риверу доживео тотални фијаско и да је Александар Вучић у односу на њега демонстрирао дипломатско умеће. Посебно је оштра била Вљора Читаку из опозиционе ДПК – речи су редакције 24седам.

“Хрватски медији су се од новембра 2021. до краја изборне кампање у априлу 2022. године својевремено утркивали у подршци Поношу, који је тада био председнички кандидат. Недељни број хрватског „Вечерњег листа“ (20. 03. 2022.) изнео је хвалоспеве у тексту под насловом „Генерал који жели срушити Вучића тулумарио је у загребачком Кулушићу”.

Хрватски портал „Дневно“ је објавио текст под насловом -„Оженио је Хрватицу, Србија се коначно буди!“. „Јутарњи лист“ је објавио текст под насловом „Опорбени адут против Вучића: Генерал ожењен Хрватицом“...”, наводи се у тексту и додаје:

“Аљбин Курти не мора да брине да ли ће да има своје фанове и ботове, јер и када га сви буду напустили, све и да никог не буде на његовој страни ни у Албанији ни на тзв. Косову, увек ће му остати верни подржаваоци из ђиласовске опозиције у Србији. Док се председник Србије борио за нашу земљу у УН, они су радили против Србије у Европском парламенту и, као што видимо, подржавају из све снаге злотвора Куртија. Спремни су да се удруже са сваким српским непријатељем само да би срушили председника Србије и вратили Србију у ДОСовски мрак. Имају само један проблем, а то је што народ све ово види и што их грађани Србије не желе”, кажу у 24седам.

24седам

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести