Лампоне Меридиан на отварању турнира

После малих проблема због заузетости мале сале Спенса данас почиње 55. традиционални “Дневников” турнира у малом фудбалу. Листа учесника је готово комплетирана, али већ сада радује податак да се код сениора пријавило више тимова него прошле године.
Lampone Meridijan/D. Ivanic
Фото: Д. Иванић/Екипа Лампоне Меридиан брани титулу

Међутим с друге стране забрињава да је  нешто мање екипа у конкуренцији, млађих пионира и петлића.

Већ првог дана турнира који је на програму данас представиће се неколико заиста сјајних екипа. Тако ће на паркет мале сале Спенса у вечерњем термину истрчати прошлогодишњи победник екипа Лампоне Меридиан.

- Покушаћемо да освојимо поново турнир- каже каже капитен екипе  Лампоне Меридиан Владимир Милосавац. – Имамо добар уигран тим, који игра стандардно. Знам да ће конкуренција бити жестока, али сам уверен да ћемо лако проћи елиминације, а онда у нокаут фази заиграти како треба.

Поред Лампонеа данас ће се љубитељима малог фудбала представити и екипа Робна кућа Панда за коју ће играти фудбалери Мичко тренда. - Имаћемо јаку екипу састављену од прволигашких и друголигашких фудбалера – објашњава голман Робне куће Панда  Миленко Ристић. -  Прошле године несрећно смо изгубили у четвртфиналу, ове године покушаћемо да направимо корак даље и да се пласирамо међу четири најбоља тима.


Пријаве још данас

Због великог интересовања одлучили смо се да се пријаве за турнир примају још данас, када  и почиње турнир и то  код записничког стола  и жиро рачун КМФ „Блок” 340 - 11011777 - 83, с назнаком за „Дневников” турнир и именом екипе. Информације могу да се добију на телефон: 021/480 – 6827 и 063/497712 на фејсбук страници “Дневников турнир у малом фудбалу”. 

Котизација је као и прошле године, сениорске екипе ће учешће плаћати 10.000 динара, кадети 9.500, пионири 9.000.   

Попуст за најмлађе

Како би привукли најмлађе фудбалере (млађи пионири 2005, петлићи 2007) да учествују на нашем турниру  одлучили смо да им преполовимо котизацију и да пионири за учешће  плате свега 5.000, динара, док је за петлиће котизација 4.000 динара.  И за њих важи да данас морају да потврде учешће.


Као и неколко минулих година после почетних загревања у групама у даља такмичења ће по две првопласиране екипе из свих група, а у некима ће и трећепалирани тимови добити шансу да наставе такмичење како би се дошло до идеалне шеме. Код сениор за сада нема никаквих проблема, да се дође до осмине финала (16 тимова),  док у млађим категоријама у завршници ће учествовати осам тимова. 

Као што смо већ рекли, играће се као и ранијих година у малој сали Спенса, где су заиста идеални услови, с тим да ћемо покушати да такмичење  подигнемо на још виши ниво. Пропозиције остају исте: играће се по старим правилима - пет играча у пољу и голман, а једну екипу чиниће 10 фудбалера. За сваку утакмицу тимови могу да мењају поставе, али један играч може да наступи само за једну екипу, без обзира на конкуренцију. 

Ове године у конкуренцији су сениори, кадети (2001. годиште и млађи), пионири (2003. и млађи), а млађи пионири (2005. и млађи) и петлићи (2007. и млађи). су јошш на чекању.

Данас и сјутра бна програму је девет мечева, у четвртак је слободан дан,а турнир се наставља у суботу, када ће се одиграти још 10 утакмица.

Г. Ковач

Програм

Среда

15.00: БНЦ Контакт – Дупла шанса (п)

15.35: Тема трејд – Крем бар (п)

16.20: Турбо стеел – Ветерник (с)

16.55: ФК Борац Римски оил – МЗ Ковиљ (с)

17.30: Робна кућа Панда – Мултитест (с)

18.05: Лазино теле Тапијер -  Рециклажни центар  Кортекс (с)

18.40: Лампоне Меридиан – НС груп некретнине (с)

19.15: Дукат фенси кафана – Века Футог (с)

19.40: Шангај – Кафе Скудето (К)

Четвртак

15.00: Сале лагери – Канаринци (п)

15.35: ФК Борац – Фасада Ђурђево (к)

16.20: НС груп некретнине – Хрубик Волво (с)

16.55: Ветерник – Рис пласт (с)

17.30: Рециклажни центар Котрекс – Ауто мото клуб Бачка (БП) (с)

18.05: Јуниор Ш – Лимарија Митровић (Каћ) (с)

18.40: Пет пријатеља – Апотека Ирис фарм (с)

19.15:  Мултитест – РТВ Војводина (с)

19.40: КФЗ Бабић – Е гимназија (к)

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести