Бараж за Војвођанску лигу–исток: Елемирци у старом јату

У правој фудбалској атмосфери одигран је реванш меч финала за попуну Војвођанске лиге исток између екипе домаћина Нафтагаса и Баната из Ченте.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Око 800 љубитеља фудбала уживало је у головима и шансама, а укупно је у овом сусрету постигнуто пет погодака од чега у мрежи гостујућег голмана четири.

У првом сусрету одржаном у Ченти „нафташи” су славили минималном победом од 1:0, али то није значило да ће и у овом реваншу играти затворено. Већ у 12. минуту Роберт Бакош начео је мрежу голмана гостију Сладовића, а на 2:0 повећао је Јанков лепим ударцем. У финишу сусрета домаћин је имао прилику да се поново радује пошто је преко Голијанина повећао на 3:0. У наставку игре постигнута су два поготка од чега је дело Степанова, а гости су успели да умање пораз поготком Ескића.

Радост због пласмана, односно повратка међу војвођанске лигаша дуго је трајала у Елемиру.    

М. Секулић

Нафтагас - Банат 4:1 (3:0)

ЕЛЕМИР: Игралиште Нафтагаса, гледалаца 800, судија: Граовац (Рума), стрелци: Бакош у 12. Јанков у 17. Голијанин у 44. Степанов у 56. за Нафтагас, а Ескић у 78. минуту за Банат. Жути картони: Бакош (Нафтагас), Ковач (Банат).

НАФТАГАС: Мијатов 7, Прашчевић 7, Марков 7, Цветић 7, Дабић 7, Бакош 8, Голијанин 8, Јанков 9 (Давидовац), Степанов 8, Панић 8 (Попов), Барањи 7 (Грабунџија).

БАНАТ: Сладовић 7, Димитријевић 6, И. Ракетић 6, С. Ракетић 6, Радојичић 6, Ескић 7, Бајкин 6, Ковач 6, Стојановић 6, Крстић 6, Јоцић (Куштеровић 6).

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести