Батак: Специфично без публике, неће нас заварати табела

НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Радослав Батак изјавио је данас да ће утакмица против Мачве бити специфична јер ће се играти без публике, као и да његове играча неће заварати чињеница да су Шапчани последњи на табели.
radoslav batak JGrlic
Фото: Дневник (Јелена Грлић)/Радослав Батак

"Ми смо у прошлом колу против Партизана показали напредак, одиграли смо тактички добар меч, али морамо да будемо пуно креативнији у фази напада. Што се тиче одлуке да се игра без публике, ми то морамо да поштујемо и да се прилагодимо. Наравно да ће бити другачије, специфични су то услови, али ми смо професоналци и морамо да радимо свој посао. Видели сте какву су утакмицу пре неки дан одиграли Валенсија и Аталанта у Лиги шампиона без публике и њихов однос према обавезама треба да нам буде пример", рекао је Батак на конференцији за медије.

Он је додао да је екипи потребна победа како би испунили циљеве и поручио да ће дати све од себе да до ње и дођемо.

"Темељно смо се припремали претходних дана и све је подређено освајању три бода. Неће нас заварати позиција Мачве на табели, то је екипа која има квалитет и којој су бодови потребни. Бићемо на максимуму и од првог минута ћемо их напасти", рекао је Батак и открио да ће екипа бити комплетна.

Утакмица 26. кола Суперлиге између Радничког и Мачве игра се сутра од 16 сати.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести