ЧСК Пивара се припрема за наставак првенства

Фудбалски српсколигаш из Челарева, ЧСК Пивара, почео је припреме за наставак првенства.
CSK Pivara
Фото: Dnevnik.rs

Челаревљани су седамнаести на табели са једанаест бодова, па им предстоји жестока борба за опстанак.

„Припреме смо почели протекле среде и радићемо на нашем стадиону до наставка првенства, 9. марта, до када ћемо одиграти осам контролних утакмица. Надам се да ћемо спремно дочекати утакмицу првог пролећног кола, када ћемо гостовати Радничком  у Сремској Митровици“, каже шеф струке Милан Митровић.

У наставак првенства Челаревљани улазе са само једном жељом - да се изборе за опстанак, што неће бити ни мало лако с обзиром да ће се у нижи ранг преселити четири екипе.


Састав

Екипу за сада чине: Ивановић, Митровић, Медић, Јовић, Балиновић, Мршић, Јованић, Јевић, Јефтић, Вујошевић, Зирић, Иветић, Станић, Лешков, Танасић, Шљиванчанин, Зељковић, Михајловић, Тасић, Илеш, Ђокић, Пожарев, Оклобџија, Миланов и новајлије Тривуновић (ОФК Бачла Бачка Паланлка) и Поткозарац (Златибор Чајетина). 


„Жеља нам је и намера да и даље будемо чланови Српске лиге Војводина. Свесни смо ситуације у којој се екипа налази, као и наших реалних домета,али чбврсто  верујемо да можемо до остварења циља. Појачали смо се  двојицом фудбалера, надамо се да ћемо до краја прелазног рока бити јачи бар још за тријицу – четирицу. На томе руковофдство клуба озбиљно ради и верујем да ће у томе успети.“

У настојањима да пролећни део ЧСК Пиваре буде знатно берићетнији од јесени, руководство ЧСК Пиваре вредно је радило, током паузе између две полусезоне.

„Управни одбор максимално се побринуо да имамо оптималне услове за рад. Пивара ће финансијски подржати клуб у наредном периоду, што ће свакако бити од великог значаја. Без финасијске помоћи Пиваре, наша настројања да се спасемо испадања из лиге била би нереална. Сигурно је да ћемо сви ми који чинимо клуб, након наиласка на разуневање у Пивари Челаревои, дати све од себе да пролеће буде знатно берићетније од протекле јесени“, поручио је Митровић, коме ће у раду са екипом помогати Мироскав Павловић и Синиша Чубрило.     

М. Ђ. Кременовић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести