Фудбалери Пролетера сутра дочекују екипу Партизана

Фудбалери Пролетера су паузу у првенству због репрезентативних обавеза искористили да скокну до Будимпеште, одиграју утакмицу са трећепласираном екипом мађарског шампионата МТК (0:1) и припремају за сутрашњи дерби са Партизаном.
vujaklija
Фото: Srđan Vujaklija, foto: Youtube Printscreen

Последњи је у редове чете са Слане баре стигао Срђан Вујаклија. Вратио се у клуб из кога је кренуо у фудбалске висине.

„Након играња у Јужној Кореји док сам чекао да променим клуб у иностранству стигао је позив директора Пролетера Горана Антића и нисам се ни једног тренутка двоумио. Из административних разлога пропустио сам утакмицу у Сурдулици, али сада сам спреман. И излет у Мађарску био је пун погодак. Тренер Радојичић испробао је све тренутно расположиве снаге. Добио сам и ја прилику и на моју и жалост саиграча изгубили смо меч минималним резултатом.“

Сутра на „Карађорђе“ стиже учесник квалификација за лигу Европе Партизан.


Карте у продаји

Карте за сутрашњи меч између Пролетера и Партизана у продаји су од данас од 10 до 17 сати на благајни Стадиона “Карађорђе”, а сутра од 10 до почетка утакмице. 

Цена улазница за западну трибину стају 700 динара, за исток 400,а капије стадиона биће отворене од 14 часова.


„За све играче а посебно за мене који сам једно време носио и дрес  Црвене звезде  меч са Партизаном је додатни мотив. У сусрету са Војводином пре неколико недеља показали смо да се можемо равноправно да играмо  са свим екипама. Добро смо сагледали са којих позицијаће нам претити највећа опасност. Партизан нема слабог места,  па ће нам бити потребно да уложимо максимум труда и залагања како би остварили повољан резултат“, прижељкује убојити нападач.

Пролетер и Партизан до сада су се у званичним утакмицама састали само два пута и то у нашем најмасовнијем такмичењу  у купу, а оба пута славили су црно - бели. У Новом Саду са 2:1 и у Београду са 3:0.

„Очекујем да ћемо сутра Партизану пружити достојан отпор, а надам се и доброј игри, па чак и победи“, закључио је Вујаклија.   

М. Поповић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести