Фудбалери „Спартака“ вредно тренирају, а стигла и прва појачања

СУБОТИЦА: Фудбалери Спартака вредно тренирају, а у међувремену ангажовали су неколико младих фудбалера, и искусног Јеловца, који ће појачати конкуренцију у тиму.
s
Фото: Jelovac, Tomašković i Žulj

Фудбалски клуб Спартак Ждрепчева крв промовисао је тројицу новајлија коју су појачали конкуренцију у тиму.

- Клуб су појачали Марко Жуљ рођен 1996. године који је играо у Словенији, Филип Томашковић рођен 2000.  године који је прошао све селекције Динама из Загреба, а стигао је и Милан Јеловац (1993 годиште) који је дошао из Лознице.- каже  спортски директор Спартака Владимир Торбица.      

Марко Жуљ радо се одазвао на позив Суботичана. Верност клубу потписао је на две ипо године – Прошлу полусезону сам провео у Радомљу у Словенији. Играм на позицији штопера и задњег везног играча.    

Филип Томашковић истиче да је одлично прихваћен, дошао је из Вартекса из Вараждина, док је голман Милан Јеловац дошао је из Лознице а договор са клубом има до краја сезоне

– Нисам се много двоумио . Ово је искорак у мојој каријери. потрудићу се својим залагањем да оправдам очекивања клуба и Стручног штаба. Затекао сам сјајну атмосферу, момци су ме одлично прихватили. Ту сам већ пар дана, одрадио сам неколико тренинга и пријатељску утакмицу са Радничким из Сомбора.      

С. СТ.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести