Фудбалери Војводине победили Вождовац 2:0

Победом против Вождовца (2:0)Војводина је нанизала и 20. такмичарску утакмицу без пораза у сезони, рачунајући и Куп.
1
Фото: ФК Војводина

Пола сата игре салетали су домаћи играчи Катићев гол, у два наврата само што се нису ушетали с лоптом преко гол-линије, награђивани аплаузима, али истовремено и опомињани уздасима навијача за пропуштеним приликама. Потез више по правилу је потирао њихове прецизно изведене акције, базиране на препознатљивој пас игри Војводине овог пролећа.

Коначно, после успешног дуплог паса Симића и Чумића у четвртом минуту, шанси Николића и Малбашића у 18. и Топићевог пројектила у стативу, Као и неуспешне Чимићеве завршнице у 29.минуту, на истеку получасовног интервала најбољи стрелац Војводине Чумић главом је завршио одличан центаршут једног од најбољих домаћих играча Лазаревића за вођство домаћина. Био је то 12. Чумићев гол у првенству. Једину прилику за госте пропустио је Ивезић шутем изнад пречке, након што је Царевић погрешно проценио лоптино кретање из корнера.

Чумићевим шутем у голмана започело је друго половреме, потом је Николић два пута лопту из повољних позиција слао преко гола, да би у 80. минуту Бараје, после дуплог паса са Николићем, дуплирао вођство Новосађана за коначан резултат утакмице.

Л.Бакмаз

 

Војводина – Вождовац 2:0(1:0)

НОВИ САД: Стадион Карађорђе, гледалаца 1.500, Судија Никола Ђорђевић (Аранђеловац), стрелци: Чумић у 30. и Бараје у 80.минуту, жути картони: Малбашић, Милосављевић, Зукић (Војводина), Теодоровић, Ивезић, Дамјановић, пом.тренер Савић (Вождовац).

ВОЈВОДИНА: Царевић 6, Лазаревић 7,5, Траоре 6, Јеличић 6,5, Антонијевић 6, Топић 7, Милосављевић 6 (Милошевић), Малбашић 6,5 (Вукчевић), Симић 6,5 (Зукић), Чумић 7 (Бараје), Н.Николић 6 (Кабић).

ВОЖДОВАЦ: Катић 6,5, Мијаиловић 6, Зечевић 6, Дамјановић 6, Ђорђевић 6 (Даничић), Ајдиновић 6 (Стоисављевић), Ивезић 6, Вујановић 6 (Лазаревић), Јочић 6, Пантовић 6, Теодоровић 6 (Бурмаз).

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести