Фудбалери Војводине стигли у Белек

БЕЛЕК: Потрајао је пут експедиције ФК Војводина до познатог турског летовалишта готово читав дан. Наиме, по доласку у Истанбул, црвено-бели су сазнали да је Анталијску област погодило јако невреме и да је лет до овог града одложен за више од сат времена.
Fudbaleri Vojvodine po dolasku na aerodrom u Antaliji foto: A. Predojević
Фото: Фудбалери Војводине по доласку на аеродром у Анталији фото: А. Предојевић

(Од нашег специјалног извештача)

Међутим, то није много пореметило Новосађане, који су стрпљиво и без нервозе прихватили ову чињеницу, па су у вечерњим сатима напокон стигли у сјајни хотел „Титаник Голф делукс“ у Белеку. Одмах по смештању у собе, имали су вечеру, а онда су отишли на починак и да се спреме за први радни дан који ће имати на програму у петак.

С осталим играчима Воше, на пут није пошао Винсент Езе, који је имао проблем с добијањем визе за Турску, па се његово прикључење саиграчима очекује колико већ у петак или суботу. Сви остали кандидати за тим су више него орни за рад који им предстоји у наредне две седмице, а шеф стручног штаба Радован Кривокапић је кратко рекао:

„Надам се да ће нас време послужити и да ћемо све оно што смо замислили за овај део рада, спровести у дело. Поставили смо у Новом Саду добру основу на плану физичке припремљености, па ће у Белеку у првом плану бити уигравање линија тима, тренинзи с лоптом и индивидуални рад.“

Фото: Фудбалери Војводине по доласку на аеродром у Анталији фото: А. Предојевић

С осталим играчима, међу црвено-белима су и од скора професионалци, деца новосадског суперлигаша Јаковљевић, Бјековић и Тороман, који су потписали прве уговоре с матичним клубом, а сазнајемо да је, непосредно пред полазак на пут, исто учинио и Либеријац Конех Секу, који је на тај начин постао трећи новајлија „Старе даме“ у овом прелазном року.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести