Фудбалери Железничара из Панчева припремају се на Златибору

Фудбалери  српсколигаша Железничара из Панчева налезе се  на десетодневне припреме на Златибору, где 22 играча вредно раде под надзором шефа стручног штаба Душана Јеврића.
Dušan Jevrić Foto: privatna arhiva
Фото: Душан Јеврић Фото: приватна архива

- Задовољан сам, све тече по плану, а момци све одрађују без поговора. Атмосфера је на високом нивоу, знамо због чега смо овде па нам ништа не пада тешко – каже трнер Душан Јеврић.Новајлије су се добро уклопиле, а у плану је да стигну и нова појачања.

- Играчи који су дошли до сада добро су се уклопили и они ће својим квалитетом доста значити тиму у борби за највиши пласман.Довешћемо још тројицу-четворицу играча чиме би заокружили састав за нову сезону. Железничар је на Златибору одиграо две утакмице, побеђен је  прволигаш Графичар(1:0), а  Крупа из Републике Српске је славила са 2:0.

- Задовољан сам како смо изгледали у овим утакмицама.Има још доста тога да се поправи у нашој игри и имамо времена да до почетка првенства будемо потпуно спремни – најавио је Јеврић.  До повратка кући Жеља ће одиграти утакмице са Телеоптиком и  Тутином, што је прилика да се екипа уогра и да се попрвае уочене грешке.

 Б. Стојковски

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести